Menu Sluiten

Natuursteen In Living


Natuursteen in living

natuursteen in living

Home aanbod u verkoopt referenties ons kantoor contact onzelievevrouwlaan duffel volgende pandvorige pandterug naar overzicht prijs . omschrijvingpolyvalente villa deze villa is gelegen in het hartje van duffel met mogelijkheid tot polyvalente ruimte en woonst. Aangelegde voortuin met een betegelde oprit klinkers natuursteen in living firma Deze loopt door tot achteraan naar de grote garage voor wagens Het voorruitzicht van natuursteen in living De ruime inkomhal in travertin natuursteen weerspiegeld meteen het elan van de woning. Deze heeft een vestiaire bureau x.m en gastentoilet. De grote living xm met eiken parket en open haard is licht dankzij de grote raampartij die toegang verleent tot het betegelde zwterras met een eindeloos groen zicht op de tuin natuursteen in living informatie inwinnen De eikenhouten keuken x m is voorzien van een elektrische kookplaat oven dampkap ingebouwde ijskast met aangrenzend een groot terras. De slaapvertrekken x x en xm en de badkamer zijn gelegen op de ste verdieping. Deze laatste is ingericht met e.

Rss home menu maak uw keuze maak kennis met ons kantoor onze visie en bekijk hoe u ons kan contacteren. Bekijk onze waaier van producten en nog veel meer u kan ook gebruik maken van de kbcapps voor op uw smartphone algemeen ons team onze visie contacteer ons partners producten particulieren zelfst bent u ge├»nteresseerd in natuursteen in living ondernemingen verenigingen prijsaanvraag overzicht schade informatie documenten extra s nuttige linken pjsaanvraag contact nieuws smartphone kbcapps maak kennis met al de kbcapps voor je smartphone beschikbare apps overzicht verzekeringnemer natuursteen in living bedrijf naam s bibliotheken verandas met dubbel glas verandas met enkel glas naai strijk speel hobbykamers … Keukens badkamers bergings extra douchekamers m dressings andere niet opgesomde kamers omschrijving aaal autostaanplaatsen aantal enkel indien m ook meetellen. indien de ruimte niet meer effectief wordt gebruikt om autos te stallen Wat omvat natuursteen in living Autostaanplaatsen in aan woning .

Toelichting over Natuursteen in living

natuursteen in living

Offerte aanvraag brandverzekeringvrijblijvend didden en partners geeft u de mogelijkheid om online snel en eenvoudig een offerte aan te vragen voor uw andverzekering gelieve onderstaande gegevens zo compleet mogelijk in te vullen. Uw gegevens verzekeringnemer naam voornaam geboortedatum uw email telefoonnummer gsm straat nummer postcode gemeente te verzekeren adres alleen invullen bij afwijkend uw gegevens ligging straat nummer postcode en gemeente hoedanigheid verzekeringnemer natuursteen in living gevraagd eigenaar huder De prijsbepaling van natuursteen in living eigenaarverhuurder huurder van sociale woning type bebouwing open bebouwing halfopen bebouwing gesloten bebouwing appartement aard van het risico woning appartement an.

Nl fr en voorstelling te koop te huur referenties u verkoopt verhuurt contact te koop tervuren op aanvraag verkocht prachtige moderne villa nabij de british school gelegen op aca. Deze villa werd volledig gerenoveerd in en omvat inkom hall toilet ruime living met open haard super uitgeruste keuken met eethoek en toegang tot zuidgericht terras family room of bureau slaapkamers m badkamer met sauna jacuzzi en hammam douchekamers wasplaats garage wagen zolder verwarmingskelder mazout natuursteen in living voor uw firma op maat Prachtige zuidgericht tuin met verwarmd zwembad. Epc kwh m Wat omvat natuursteen in living Gelijkvloers hall met vestiaire met vloer in natuursteen tegels toilet met wastafel in marmer grote living m met massief eiken parket grote open haard mdesign en ingebouwde kasten met aansluitende eetkamer bureel of speelruimte m met massief eiken parket en ingebouwde kasten grote keuken volledig ingerichmet meubels en apparaten atag en gaggenau oven micro golf oven stoomoven indu.

Nl fr natuursteen in living kostenraming en schrijf u nu in contact contact referenties referenties luxestate luxestate publiciteit publiciteit te huur te huur nieuwbouw nieuwbouw te koop te koop home home te koop appartementen appartement uw luxestate contactpersoon krtoff germanus terug naar overzicht bekijk grondplan bekijk woonclip appartementesmoreitlaan antwerpen bekijk op het liggingsplandit ruim appartement op de de verdieping is rustig gelegen te antwerpenlinkeroever en biedt een prachtig zicht op de stad en. de schelde natuursteen in living bestellen Via de inkomhal met gastentoilet en ingemaakte kasten komt u onmiddellijk terecht in de gezellige en lichte woonkamer op parket grenzend aan een mooie ingerichte keuken op natuursteen Het toekomstperspectief van natuursteen in living Verder treft u slaapkamers en een dressing. De badkamer is uitgerust met een wastafel ligbad douche en toilet. Tot slot beschikt het instapklaar appartement over een zonnig terras een kelder en een ondergrondse staanplaats. Voor .

ene